X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Καμμένος: Αντιμέτωπος με την οργή και απελπισία των πολιτών στο Μάτι

Αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών στο Μάτι, αλλά και την απελπισία και τις διαμαρτυρίες τους, βρέθηκε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε επίσκεψη που έκανε στις περιοχές της ανατολικής Αττικής που δοκιμάστηκαν από την φονική πυρκαγιά στις 23 Ιουλίου.

Ο Πάνος Καμμένος συνοδευόταν κατά την επίσκεψη του, από τον αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελο Μπουρνούς.

«Μας αφήσατε στο έλεος. Μας αφήσατε να καούμε, κλείσατε τη Μαραθώνος. Γιατί έκλεισε η Μαραθώνος, γιατί δεν έγινε εκκένωση, οι κατασκηνώσεις πώς εκκενώθηκαν» ανέφεραν χαρακτηριστικά κάποιοι από τους κατοίκους.

Κάποια κοπέλα, φώναζε: «Δεν μας έμεινε τίποτα, καήκαμε! Μας είπαν “βουτήξτε να σωθείτε”. Πώς να βουτήξουν οι ηλικιωμένοι;» και ξέσπασε σε λυγμούς.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε από την πλευρά του, ότι: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις όταν ειδοποιήθηκαν έπραξαν το καθήκον τους. Στη θάλασσα μόνο πέντε πνίγηκαν».

«Θα ανοίξουμε τους δρόμους προς τη θάλασσα. Αυτά έγιναν, τώρα θα υπάρξει πρόσβαση στην παραλία», υποσχέθηκε ο υπουργός Άμυνας.

Σχετικά Άρθρα: